Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scheidungswillige Bananen Ölige Esel
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 23.4
poor Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Grimm kopt de bal weg. Echter probeert de bal aan de voet te houden. Hemmersbach verovert de bal door een tackle van achteren. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap. Gaspar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Bananen - Ölige Esel 1:0

7e minuut.
Steindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierkorn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steindl raakt geblesseerd tijdens het duel. Steindl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hänsch rent richting de bal. Hänsch haalt uit met een fantastische trap. Gaspar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Bananen - Ölige Esel 2:0

12e minuut.
Rubroeder geeft een hoge lob. Herbst kopt de bal weg. Neumayr probeert de bal met de borst te controleren. Hemmersbach is nu in balbezit. Hemmersbach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hadler geeft de bal voor. Klungelig pakt Herbst de bal. Vierkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierkorn schiet op doel. Ackerknecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ackerknecht trapt de bal weg. Herbst kopt de bal weg. Campa controleert de bal met de borst. Vierkorn onderschept slim de pass. Vierkorn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Campa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadler met de inworp. Herbst bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbst geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Ackerknecht met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Lage de bal. Herbst bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbst schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Herbst met een sublieme pass. Vierkorn rent richting de bal. Daar is Fackler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vierkorn rent richting de bal. Vierkorn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Bananen 66%, Ölige Esel 34%.
Scheidungswillige Bananen - Ölige Esel 2:0

60e minuut.
Herbst probeert naar een medespeler te passen. Wende rent richting de bal. Met opzet legt Hemmersbach zijn tegenspeler op de grond. Hemmersbach krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Dirnberger kan de bal niet met de borst controleren. Fackler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dirnberger. Fackler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fackler kan niet meer verder spelen. Kreuder komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Herbst verovert de bal door een tackle van achteren. Herbst met een sublieme pass. Vierkorn is nu in balbezit. Vierkorn draait met de bal, schiet en ... Kreuder probeert de bal aan de voet te houden. Ackerknecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Neumayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Echter rent richting de bal. Echter geeft een hoge lob. Herbst rent richting de bal. Herbst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Bananen 54%, Ölige Esel 46%.
Scheidungswillige Bananen - Ölige Esel 2:0