Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Genußvolle Falken Unverschämte Monde
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


23e minuut.
Hausweiler rent richting de bal. Inworp. Hausweiler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahlert is nu in balbezit. Ahlert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ohlhauser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baldt komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Morschknacker passt de bal zonder na te denken. Daar is Haus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahlert probeert naar een medespeler te passen. Makrutzki rent richting de bal. Makrutzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hausweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohlbein verovert de bal door een tackle van achteren. Hohlbein met een sublieme pass. Makrutzki rent richting de bal. Makrutzki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genußvolle Falken 61%, Unverschämte Monde 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Genußvolle Falken - Unverschämte Monde 0:0

58e minuut.
Haus probeert de bal met de borst te controleren. Ahlert onderschept slim de pass. Ahlert probeert naar een medespeler te passen. Makrutzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrutzki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kalb onderschept slim de pass. Klöckner onderschept slim de pass. Baldt rent richting de bal. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mechling rent richting de bal. Mechling met een sublieme pass. Makrutzki is nu in balbezit. Ahlert is nu in balbezit. Ahlert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Morschknacker met de inworp. Blume is nu in balbezit. Blume geeft een hoge lob. Baack probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Genußvolle Falken - Unverschämte Monde 1:0

75e minuut.
Klöckner onderschept slim de pass. Pistorius rent richting de bal. Pistorius speelt de bal door. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Baldt is nu in balbezit. Baldt passt de bal zonder na te denken. Krüger is nu in balbezit. Klöckner is nu in balbezit. Klöckner draait met de bal, schiet en ... Baack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genußvolle Falken 36%, Unverschämte Monde 64%.
Genußvolle Falken - Unverschämte Monde 1:0