Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unverschämte Büffel Haltlose Fuchses
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Netz met een snelle inworp. Rubens is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruhrmann. Ruhrmann krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Daar is Rudschuck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Straub rent richting de bal. Rudschuck begaat een overtreding. Rudschuck krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bröcker geeft de bal voor. Pfriem kopt de bal weg. Jarosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfriem rent richting de bal. Pfriem draait met de bal, schiet en ... Großkreutz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bühler is nu in balbezit. Rudschuck verovert de bal door een tackle van achteren. Rudschuck passt de bal zonder na te denken. Pfriem rent richting de bal. Pfriem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stiel geeft een hoge lob. Daar is Ruhrmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfriem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unverschämte Büffel - Haltlose Fuchses 0:1

39e minuut.
Straub rent richting de bal. Straub schiet op doel. Pindt kan de bal niet met de borst controleren. Jagemann rent richting de bal. Jagemann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unverschämte Büffel 55%, Haltlose Fuchses 45%.
Unverschämte Büffel - Haltlose Fuchses 0:1

74e minuut.
Weisenburger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisenburger geeft een hoge lob. Baumbach is nu in balbezit. Jagemann onderschept slim de pass. Jagemann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rudschuck speelt de bal door. Jarosch rent richting de bal. Jarosch passt de bal in één keer door. Pfriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfriem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Weisenburger speelt de bal door. Klungelig pakt Sabow de bal. Sabow speelt de bal door. Straub rent richting de bal. Straub haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unverschämte Büffel 56%, Haltlose Fuchses 44%.
Unverschämte Büffel - Haltlose Fuchses 0:1