Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bankrotte Füchse Fortuna Büffel
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Jochum bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochum heeft problemen om de bal te vangen. Jochum geeft een lange en hoge pass. Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hain haalt uit met een fantastische trap. Laßwitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Oberladstätter bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rumler. Oberladstätter raakt geblesseerd tijdens het duel. Khedira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hain is nu in balbezit. Hain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Reisch heeft problemen om de bal te vangen. Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisch is nu in balbezit. Hain onderschept slim de pass. Hain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pichlmaier met een harde bal richting middenveld. Röntgen kopt de bal weg. Khedira heeft problemen om de bal te vangen. Rumler is nu in balbezit. Rumler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Napirala geeft een hoge lob. Inworp. Bosch met een snelle inworp. Teker is nu in balbezit. Teker geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankrotte Füchse 46%, Fortuna Büffel 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bankrotte Füchse - Fortuna Büffel 0:0

52e minuut.
Khedira passt de bal met de wreef. Teker bereikt de bal nog maar net als eerste. Teker probeert naar een medespeler te passen. Hain rent richting de bal. Hain haalt uit met een fantastische trap. Laßwitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankrotte Füchse - Fortuna Büffel 1:0

54e minuut.
Bosch onderschept slim de pass. Bosch probeert naar een medespeler te passen. Hain heeft problemen om de bal te vangen. Hain schiet op doel. Laßwitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Piesker rent richting de bal. Piesker passt de bal met de wreef. Rumler is nu in balbezit. Rumler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jegu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bankrotte Füchse - Fortuna Büffel 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankrotte Füchse 33%, Fortuna Büffel 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bankrotte Füchse - Fortuna Büffel 1:1