Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vereinigte Kartoffeln Schmutzige Glimmstengel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Klungelig pakt Vriesde de bal. Noor is nu in balbezit. Noor geeft een lange en hoge pass. Bärens rent richting de bal. Bärens schiet op doel. Makler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pansen heeft problemen om de bal te vangen. Bärens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vriesde is nu in balbezit. Vriesde passt de bal met de wreef. Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers schiet op doel. Geye maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Kartoffeln - Schmutzige Glimmstengel 0:1

29e minuut.
Mogge rent richting de bal. Mogge geeft een lange en hoge pass. Broch bereikt de bal nog maar net als eerste. Imho verovert de bal door een tackle van achteren. Imho geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vereinigte Kartoffeln - Schmutzige Glimmstengel 1:1

37e minuut.
Russ bereikt de bal nog maar net als eerste. Russ probeert naar een medespeler te passen. Rubroeder controleert de bal met de borst. Imho is nu in balbezit. Imho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Broch is nu in balbezit. Imho verovert de bal door een tackle van achteren. Imho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Kartoffeln - Schmutzige Glimmstengel 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Kartoffeln 50%, Schmutzige Glimmstengel 50%.
Vereinigte Kartoffeln - Schmutzige Glimmstengel 2:1

48e minuut.
Broch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acik probeert de bal met de borst te controleren. Acik passt de bal in één keer door. Wiggers is nu in balbezit. Wiggers schiet op doel. Geye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Zerbrach probeert naar een medespeler te passen. Imho rent richting de bal. Brücklmeyer rent richting de bal. Imho verovert de bal door een tackle van achteren. Imho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Kartoffeln - Schmutzige Glimmstengel 3:1

79e minuut.
Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Noor is nu in balbezit. Vriesde begaat een overtreding. Noor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Kartoffeln 55%, Schmutzige Glimmstengel 45%.
Vereinigte Kartoffeln - Schmutzige Glimmstengel 3:1