Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:52
  • Competitiewedstrijd: Regionalliga 24
  • Stadion: SVBY Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1309
Fortuna Adler Großartige Schweine
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Frommer passt de bal in één keer door. Abke rent richting de bal. Abke geeft een hoge lob. Kreuz is nu in balbezit. Kreuz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Adler 52%, Großartige Schweine 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Adler - Großartige Schweine 0:0

46e minuut.
Inworp. Rotermund met de inworp. Händel met een sublieme pass. Kreuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Händel passt de bal zonder na te denken. Ebersbach rent richting de bal. Ebersbach geeft een lange en hoge pass. Kreuz rent richting de bal. Kreuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ihmann met een sublieme pass. Kreuz rent richting de bal. Kämpf is nu in balbezit. Kreuz onderschept slim de pass. Kreuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Deese bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihmann begaat een overtreding. Deese raakt geblesseerd tijdens het duel. Deese zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gänger rent richting de bal. Gänger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ringk is nu in balbezit. Ringk passt de bal in één keer door. Pinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreuz onderschept slim de pass. Kreuz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Falch passt de bal in één keer door. Frommer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dehner. Dehner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Adler 44%, Großartige Schweine 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Adler - Großartige Schweine 0:0