Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Großartige Schweine Fortuna Adler
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke met een sublieme pass. Gänger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gänger haalt uit met een fantastische trap. Leddig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Großartige Schweine - Fortuna Adler 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Großartige Schweine 65%, Fortuna Adler 35%.
Großartige Schweine - Fortuna Adler 1:0

66e minuut.
Lihsa probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rotermund geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dehner is nu in balbezit. Dehner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Maierbode draait met de bal, schiet en ... Gänger bereikt de bal nog maar net als eerste. Maeding legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maeding krijgt een gele kaart. Gänger raakt geblesseerd tijdens het duel. Maierbode legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Händel verovert de bal door een tackle van achteren. Händel passt de bal in één keer door. Ihmann heeft problemen om de bal te vangen. Gänger is nu in balbezit. Gänger haalt uit met een fantastische trap. Leddig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Rotermund met een snelle inworp. Händel bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel passt de bal zonder na te denken. Kreuz is nu in balbezit. Kreuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Großartige Schweine 61%, Fortuna Adler 39%.
Großartige Schweine - Fortuna Adler 1:0