Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Falken Kurzsichtige Pferde
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Weisang is nu in balbezit. Nussberger onderschept slim de pass. Nussberger probeert naar een medespeler te passen. Gahler is nu in balbezit. Gahler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Scholz is nu in balbezit. Scholz met een sublieme pass. Jäschke speelt de bal door. Klungelig pakt Gahler de bal. Gahler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Neugebauer de bal. Gahler rent richting de bal. Nussberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussberger schiet op doel. Thorandt probeert de bal aan de voet te houden. Teipel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Lampmann met een sublieme pass. Döck rent richting de bal. Döck passt de bal in één keer door. Gahler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Weisang met een sublieme pass. Thiedeke heeft problemen om de bal te vangen. Männer is nu in balbezit. Männer haalt uit met een fantastische trap. Kamen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rahn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Falken 58%, Kurzsichtige Pferde 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verwegene Falken - Kurzsichtige Pferde 0:0

49e minuut.
Kölle is nu in balbezit. Kölle geeft de bal voor. Männer bereikt de bal nog maar net als eerste. Piroddi rent richting de bal. Piroddi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Thiedeke rent richting de bal. Thiedeke probeert naar een medespeler te passen. Gahler is nu in balbezit. Nussberger is nu in balbezit. Nussberger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Falken 53%, Kurzsichtige Pferde 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verwegene Falken - Kurzsichtige Pferde 0:0