Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:49
  • Competitiewedstrijd: Regionalliga 24
  • Stadion: SVBY Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2214
Fortuna Adler Schmutzige Glimmstengel
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


23e minuut.
Wiggers speelt de bal door. Rotermund is nu in balbezit. Vriesde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vriesde krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Händel onderschept slim de pass. Ringk is nu in balbezit. Ringk met een sublieme pass. Kreuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Händel is nu in balbezit. Ringk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringk probeert naar een medespeler te passen. Kreuz rent richting de bal. Kreuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Adler - Schmutzige Glimmstengel 1:0

32e minuut.
Brücklmeyer speelt de bal door. Ringk rent richting de bal. Brücklmeyer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brücklmeyer krijgt een gele kaart. Ringk raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ringk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Makler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ebersbach passt de bal in één keer door. Broch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringk begaat een overtreding. Ringk krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Brücklmeyer geeft een hoge lob. Inworp. Rotermund met de inworp. Ringk is nu in balbezit. Ringk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Adler 57%, Schmutzige Glimmstengel 43%.
Fortuna Adler - Schmutzige Glimmstengel 1:0

51e minuut.
Abke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oehlers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vriesde is nu in balbezit. Vriesde schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Händel is nu in balbezit. Händel speelt de bal door. Klungelig pakt Abke de bal. Wiggers rent richting de bal. Wiggers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Adler - Schmutzige Glimmstengel 1:1

75e minuut.
Vriesde rent richting de bal. Vriesde passt de bal zonder na te denken. Nothacker is nu in balbezit. Wiggers verovert de bal door een tackle van achteren. Wiggers schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Händel is nu in balbezit. Händel met een sublieme pass. Brücklmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreuz haalt uit met een fantastische trap. Makler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Adler 71%, Schmutzige Glimmstengel 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Adler - Schmutzige Glimmstengel 1:1