Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strahlende Eulen Böse Piloten
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


25e minuut.
Ebermann verovert de bal door een tackle van achteren. Ebermann geeft een lange en hoge pass. Pfuetzenreuter is nu in balbezit. Pfuetzenreuter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strahlende Eulen - Böse Piloten 0:1

38e minuut.
Pahlke rent richting de bal. Pahlke met een sublieme pass. Pfuetzenreuter heeft problemen om de bal te vangen. Pfuetzenreuter draait met de bal, schiet en ... Spohr maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Fliegenfänger rent richting de bal. Drasch onderschept slim de pass. Fliegenfänger begaat een overtreding. Fliegenfänger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strahlende Eulen 48%, Böse Piloten 52%.
Strahlende Eulen - Böse Piloten 0:1

48e minuut.
Jütting is nu in balbezit. Jütting speelt de bal door. Minkwitz probeert naar een medespeler te passen. Frommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pfuetzenreuter is nu in balbezit. Jütting onderschept slim de pass. Ebermann onderschept slim de pass. Pfuetzenreuter is nu in balbezit. Pfuetzenreuter haalt uit met een fantastische trap. Spohr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strahlende Eulen - Böse Piloten 0:2

70e minuut.
Spohr trapt de bal weg van het doel. Jütting kopt de bal weg. Paarmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wonder rent richting de bal. Wonder geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strahlende Eulen 56%, Böse Piloten 44%.
Strahlende Eulen - Böse Piloten 0:2