Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vereinigte Kartoffeln Kurzsichtige Pferde
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


22e minuut.
Nussberger speelt de bal door. Rieckmann speelt de bal door. Thiedeke probeert naar een medespeler te passen. Nussberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Stubb speelt de bal door. Görke is nu in balbezit. Görke passt de bal zonder na te denken. Nussberger is nu in balbezit. Nussberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rieckmann is nu in balbezit. Rieckmann geeft een lange en hoge pass. Russ kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bärens de bal onder controle te krijgen. Bärens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ingendahl met een sublieme pass. Imho rent richting de bal. Imho probeert naar een medespeler te passen. Bärens rent richting de bal. Bärens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Kartoffeln 55%, Kurzsichtige Pferde 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vereinigte Kartoffeln - Kurzsichtige Pferde 0:0

46e minuut.
Jäschke met een sublieme pass. Lampmann rent richting de bal. Jähring tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jähring krijgt een gele kaart. Lampmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Thiedeke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Rieckmann de bal. Gahler is nu in balbezit. Gahler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Imho is nu in balbezit. Bärens is nu in balbezit. Imho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärens is nu in balbezit. Bärens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jähring kopt de bal weg. Bärens is nu in balbezit. Imho bereikt de bal nog maar net als eerste. Imho schiet op doel. Rahn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Kartoffeln - Kurzsichtige Pferde 1:0

63e minuut.
Gahler is nu in balbezit. Imho begaat een overtreding. Gahler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thiedeke met een snel genomen vrije trap. Lampmann geeft een lange en hoge pass. Geye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Stubb geeft een lange en hoge pass. Daar is Jähring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breitkopf rent richting de bal. Nussberger verovert de bal door een tackle van achteren. Nussberger geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Geye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Kartoffeln 67%, Kurzsichtige Pferde 33%.
Vereinigte Kartoffeln - Kurzsichtige Pferde 1:0