Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Falken Heftige Dämonen
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Mainka met de inworp. Daar is Männer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wohlfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Männer onderschept slim de pass. Männer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kölle is nu in balbezit. Kölle passt de bal in één keer door. Piroddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Männer rent richting de bal. Männer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Wohlfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisang verovert de bal door een tackle van achteren. Weisang speelt de bal door. Piroddi rent richting de bal. Piroddi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Päpke heeft problemen om de bal te vangen. Weisang bereikt de bal nog maar net als eerste. Päpke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Päpke krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Neugebauer kopt de bal weg. Männer is nu in balbezit. Männer passt de bal in één keer door. Piroddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piroddi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zaremba speelt de bal door. Kölle probeert naar een medespeler te passen. Piroddi rent richting de bal. Männer heeft problemen om de bal te vangen. Männer draait met de bal, schiet en ... Jod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Falken 46%, Heftige Dämonen 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verwegene Falken - Heftige Dämonen 0:0

49e minuut.
Päpke heeft problemen om de bal te vangen. Weisang bereikt de bal nog maar net als eerste. Päpke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Päpke krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Mainka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainka probeert naar een medespeler te passen. Männer is nu in balbezit. Männer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Falken - Heftige Dämonen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Falken 44%, Heftige Dämonen 56%.
Verwegene Falken - Heftige Dämonen 1:0