Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spinnerte Servietten Großartige Schweine
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Drucker probeert naar een medespeler te passen. Deese bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentsch begaat een overtreding. Jentsch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinnerte Servietten 53%, Großartige Schweine 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spinnerte Servietten - Großartige Schweine 0:0

46e minuut.
Gänger rent richting de bal. Maierbode rent richting de bal. Granate probeert naar een medespeler te passen. Breiter is nu in balbezit. Breiter geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Willimowski met de inworp. Jentsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihsa begaat een overtreding. Lihsa krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Deese is nu in balbezit. Granate onderschept slim de pass. Granate speelt de bal door. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - Großartige Schweine 1:0

82e minuut.
Maierbode is nu in balbezit. Maierbode passt de bal zonder na te denken. Deese rent richting de bal. Deese geeft de bal voor. Domaschke probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

84e minuut.
Granate heeft problemen om de bal te vangen. Maierbode rent richting de bal. Maierbode schiet op doel. Na een snelle pass probeert Domaschke de bal onder controle te krijgen. Boot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spinnerte Servietten - Großartige Schweine 1:1

85e minuut.
Maierbode bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulke bereikt de bal nog maar net als eerste. Maierbode onderschept slim de pass. Gänger rent richting de bal. Gänger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Brancourt de bal. Maierbode is nu in balbezit. Brancourt begaat een overtreding. Maierbode wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maierbode kan niet meer verder spelen. Croy komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Breiter is nu in balbezit. Breiter geeft een hoge lob. Brancourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gänger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gänger schiet op doel. Boot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lachner de bal. Gänger is nu in balbezit. Gänger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinnerte Servietten - Großartige Schweine 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinnerte Servietten 52%, Großartige Schweine 48%.
Spinnerte Servietten - Großartige Schweine 1:2