Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Großartige Schweine Spinnerte Servietten
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Granate met een sublieme pass. Jentsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihsa begaat een overtreding. Lihsa krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Willimowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lihsa met een snelle inworp. Drucker is nu in balbezit. Drucker geeft de bal voor. Boot bokst de bal weg.

24e minuut.
Falch probeert de bal met de borst te controleren. Frommer probeert naar een medespeler te passen. Pinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch onderschept slim de pass. Kmetsch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Großartige Schweine 57%, Spinnerte Servietten 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Großartige Schweine - Spinnerte Servietten 0:0

49e minuut.
Deese rent richting de bal. Granate verovert de bal door een tackle van achteren. Granate met een sublieme pass. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nachbauer met een snelle inworp. Brancourt is nu in balbezit. Brancourt speelt de bal door. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Großartige Schweine - Spinnerte Servietten 0:1

76e minuut.
Breiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Breiter geeft een hoge lob. Willimowski heeft problemen om de bal te vangen. Gänger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gänger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Willimowski geeft een hoge lob. Inworp. Drucker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maierbode is nu in balbezit. Maierbode draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Deese verovert de bal door een tackle van achteren. Deese geeft een hoge lob. Willimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drucker onderschept slim de pass. Drucker probeert naar een medespeler te passen. Boot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Großartige Schweine 30%, Spinnerte Servietten 70%.
Großartige Schweine - Spinnerte Servietten 0:1