Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Zwiebeln Vereinigte Kartoffeln
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Imho passt de bal met de wreef. Bärens bereikt de bal nog maar net als eerste. Achilles is nu in balbezit. Bärens onderschept slim de pass. Bärens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Jähring bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieckenhagen verovert de bal door een tackle van achteren. Pieckenhagen probeert naar een medespeler te passen. Massini is nu in balbezit. Massini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Zwiebeln - Vereinigte Kartoffeln 1:0

16e minuut.
Jähring rent richting de bal. Ocker onderschept slim de pass. Ocker probeert naar een medespeler te passen. Pieckenhagen heeft problemen om de bal te vangen. Pieckenhagen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Zwiebeln - Vereinigte Kartoffeln 2:0

19e minuut.
Mogge rent richting de bal. Mogge geeft de bal voor. Bärens is nu in balbezit. Russ rent richting de bal. Russ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ingendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocker verovert de bal door een tackle van achteren. Ocker passt de bal in één keer door. Daar is Massini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Zwiebeln 32%, Vereinigte Kartoffeln 68%.
Tapfere Zwiebeln - Vereinigte Kartoffeln 2:0

47e minuut.
Russ speelt de bal door. Klungelig pakt Imho de bal. Imho passt de bal in één keer door. Bärens is nu in balbezit. Bärens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Zwiebeln - Vereinigte Kartoffeln 2:1

47e minuut.
Massini probeert naar een medespeler te passen. Pieckenhagen heeft problemen om de bal te vangen. Bärens is nu in balbezit. Bärens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klingbiel geeft de bal voor. Jähring probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ihring bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieckenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieckenhagen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Zwiebeln - Vereinigte Kartoffeln 3:1

63e minuut.
Ocker verovert de bal door een tackle van achteren. Ocker geeft de bal voor. Görke rent richting de bal. Massini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Breitkopf met een snelle inworp. Mogge bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mogge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mogge zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bärens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pieckenhagen rent richting de bal. Pieckenhagen geeft de bal voor. Breitkopf probeert de bal aan de voet te houden. Massini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Zwiebeln 45%, Vereinigte Kartoffeln 55%.
Tapfere Zwiebeln - Vereinigte Kartoffeln 3:1