Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Böse Piloten Verwegene Falken
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Männer met een sublieme pass. Piroddi heeft problemen om de bal te vangen. Ladendorf maakt een afschuwelijke overtreding. Ladendorf is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Piroddi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Piroddi kan niet meer verder spelen. Skupin komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Drasch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. von Altmannsberg probeert de bal met de borst te controleren. von Altmannsberg passt de bal zonder na te denken. Skupin heeft problemen om de bal te vangen. Skupin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Piloten - Verwegene Falken 0:1

16e minuut.
Chalupa geeft de bal voor. Tentrup rent richting de bal. Döck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tentrup is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Drasch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Teipel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Böse Piloten - Verwegene Falken 1:1

31e minuut.
von Altmannsberg geeft de bal voor. Skupin heeft problemen om de bal te vangen. Männer rent richting de bal. Männer schiet op doel. Skupin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Backes trapt de bal weg. Ebermann kopt de bal weg. Klungelig pakt Hennig de bal. Pfuetzenreuter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfuetzenreuter schiet op doel. Teipel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ebermann geeft een hoge lob. Tentrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Döck legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tentrup is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ebermann neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Piloten - Verwegene Falken 2:1

44e minuut.
Drasch is nu in balbezit. Männer bereikt de bal nog maar net als eerste. Männer geeft de bal voor. Weisang bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Böse Piloten - Verwegene Falken 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Piloten 63%, Verwegene Falken 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Böse Piloten - Verwegene Falken 2:2

51e minuut.
Mainka met een sublieme pass. Klungelig pakt Drasch de bal. Männer rent richting de bal. Männer haalt uit met een fantastische trap. Kahrau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tentrup is nu in balbezit. Neugebauer speelt de bal door. Weisang rent richting de bal. Chalupa verovert de bal door een tackle van achteren. Chalupa schiet op doel. Teipel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Tentrup is nu in balbezit. Döck rent richting de bal. Döck geeft een hoge lob. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Piloten - Verwegene Falken 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Piloten 60%, Verwegene Falken 40%.
Böse Piloten - Verwegene Falken 3:2