Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vereinigte Kartoffeln Böse Piloten
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Kahrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrau geeft de bal voor. Pahlke kopt de bal weg. Daar is Imho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Drasch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Imho. Drasch raakt geblesseerd tijdens het duel. Chalupa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Längst kopt de bal weg. Imho rent richting de bal. Imho geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Rieckmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drasch met een snelle inworp. Tentrup is nu in balbezit. Tentrup geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Kartoffeln 50%, Böse Piloten 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vereinigte Kartoffeln - Böse Piloten 0:0

46e minuut.
Pfuetzenreuter speelt de bal door. Nyhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Imho verovert de bal door een tackle van achteren. Imho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Längst geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tentrup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nyhuis de bal. Nyhuis geeft een hoge lob. Geye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Ladendorf kopt de bal weg. Imho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drasch. Drasch krijgt een gele kaart. Imho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Imho kan niet meer verder spelen. Darlapp komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Chalupa is nu in balbezit. Chalupa geeft de bal voor. Tentrup kopt de bal weg. Pfuetzenreuter is nu in balbezit. Pfuetzenreuter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ingendahl met een sublieme pass. Darlapp heeft problemen om de bal te vangen. Darlapp passt de bal in één keer door. Bärens is nu in balbezit. Bärens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tentrup is nu in balbezit. Längst onderschept slim de pass. Längst geeft een hoge lob. Bärens is nu in balbezit. Bärens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bärens rent richting de bal. Darlapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärens is nu in balbezit. Darlapp rent richting de bal. Darlapp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Kartoffeln 41%, Böse Piloten 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vereinigte Kartoffeln - Böse Piloten 0:0