Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vereinigte Kartoffeln Verwegene Falken
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Mauser is nu in balbezit. Mauser geeft de bal voor. Jähring is nu in balbezit. Darlapp rent richting de bal. Darlapp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Teipel probeert naar een medespeler te passen. Weisang is nu in balbezit. Darlapp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Darlapp krijgt een gele kaart.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mainka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Männer rent richting de bal. Männer haalt uit met een fantastische trap. Geye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Kartoffeln - Verwegene Falken 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Kartoffeln 57%, Verwegene Falken 43%.
Vereinigte Kartoffeln - Verwegene Falken 0:1

48e minuut.
Piroddi is nu in balbezit. Jähring is nu in balbezit. Jähring passt de bal met de wreef. Kund is nu in balbezit. Kund schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ingendahl kopt de bal weg. Längst kan de bal niet met de borst controleren. Piroddi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piroddi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Mogge de bal onder controle te krijgen. Neugebauer rent richting de bal. Neugebauer passt de bal zonder na te denken. Jähring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jähring geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Männer rent richting de bal. Längst is nu in balbezit. Längst met een sublieme pass. Bärens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärens schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kölle kan de bal niet met de borst controleren. Russ rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kölle. Russ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Längst zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Kartoffeln 39%, Verwegene Falken 61%.
Vereinigte Kartoffeln - Verwegene Falken 0:1