Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magere Löwen Cremige Jungen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Pade bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehhagel onderschept slim de pass. Rehhagel passt de bal in één keer door. Tammen rent richting de bal. Tammen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Löwen - Cremige Jungen 1:0

24e minuut.
Sackbein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackbein geeft een lange en hoge pass. Wannenschwimmer rent richting de bal. Bahar verovert de bal door een tackle van achteren. Bahar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wannenschwimmer geeft de bal voor. Inworp. Daufenbach met de inworp. Stöger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöger haalt uit met een fantastische trap. Feld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Madeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Madeja geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Englert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stöger rent richting de bal. Stöger geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magere Löwen - Cremige Jungen 1:1

35e minuut.
Sackbein geeft de bal voor. Oberacker kopt de bal weg. Tenhaaf heeft problemen om de bal te vangen. Stöger rent richting de bal. Stöger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Löwen - Cremige Jungen 1:2

38e minuut.
Rehhagel met een sublieme pass. Bahar rent richting de bal. Met opzet legt Achatz zijn tegenspeler op de grond. Achatz krijgt een gele kaart. Bahar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Pade bereikt de bal nog maar net als eerste. Pade geeft de bal voor. Wannenschwimmer heeft problemen om de bal te vangen. Bahar is nu in balbezit. Bahar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Löwen 50%, Cremige Jungen 50%.
Magere Löwen - Cremige Jungen 1:2

67e minuut.
Oberacker met de inworp. Achatz met een sublieme pass. Tenhaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöger onderschept slim de pass. Stöger schiet op doel. Feld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Achatz rent richting de bal. Stöger verovert de bal door een tackle van achteren. Stöger speelt de bal door. Bahar rent richting de bal. Bahar draait met de bal, schiet en ... Feld bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Löwen 68%, Cremige Jungen 32%.
Magere Löwen - Cremige Jungen 1:2