Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verrückte Kronen Tapfere Monster
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
weak Verdedigen weak


26e minuut.
Großkreutz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hänel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hänel haalt uit met een fantastische trap. Jülkenbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Jülkenbeck geeft een lange en hoge pass. Baatz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verrückte Kronen 63%, Tapfere Monster 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verrückte Kronen - Tapfere Monster 0:0

49e minuut.
Constantin speelt de bal door. Obwieser rent richting de bal. Großkreutz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Großkreutz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Obwieser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zorniger neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Verrückte Kronen - Tapfere Monster 1:0

75e minuut.
Inworp. Pierron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aberle rent richting de bal. Aberle draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Spitzley de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pierron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obwieser is nu in balbezit. Obwieser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Verrückte Kronen - Tapfere Monster 2:0

79e minuut.
Berner rent richting de bal. Gruber geeft een hoge lob. Zorniger rent richting de bal. Berner is nu in balbezit. Berner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baatz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verrückte Kronen - Tapfere Monster 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verrückte Kronen 51%, Tapfere Monster 49%.
Verrückte Kronen - Tapfere Monster 2:1