Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Barette Tapfere Monster
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Lammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Süle met de inworp. Berner geeft een hoge lob. Faller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Philipp geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reuland met de inworp. Jülkenbeck is nu in balbezit. Jülkenbeck geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jaich passt de bal in één keer door. Wutz speelt de bal door. Otto rent richting de bal. Otto draait met de bal, schiet en ... Pielka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Barette - Tapfere Monster 1:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Petry de bal onder controle te krijgen. Jülkenbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Nägele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nägele krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lammer heeft problemen om de bal te vangen. Süle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Süle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Braumeister rent richting de bal. Jaich verovert de bal door een tackle van achteren. Jaich geeft de bal voor. Hänel is nu in balbezit. Hänel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Barette 60%, Tapfere Monster 40%.
Verwegene Barette - Tapfere Monster 1:0

61e minuut.
Spitzley geeft een lange en hoge pass. Philipp controleert de bal met de borst. Hänel verovert de bal door een tackle van achteren. Berner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verwegene Barette - Tapfere Monster 1:1

87e minuut.
Braumeister rent richting de bal. Stevic onderschept slim de pass. Stevic passt de bal met de wreef. Otto bereikt de bal nog maar net als eerste. Otto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pielka trapt de bal weg. Daar is Stevic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stevic geeft een lange en hoge pass. Jülkenbeck rent richting de bal. Jülkenbeck geeft een hoge lob. Faller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Barette - Tapfere Monster 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Barette 56%, Tapfere Monster 44%.
Verwegene Barette - Tapfere Monster 1:2