Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Monster Unterentwickelte Dachse
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pannicke passt de bal met de wreef. Stevic rent richting de bal. Cesar verovert de bal door een tackle van achteren. Wehlage rent richting de bal. Wehlage draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Teinert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berner rent richting de bal. Dobermann rent richting de bal. Hänel rent richting de bal. Hänel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wehlage rent richting de bal. Großkreutz is nu in balbezit. Wehlage onderschept slim de pass. Cesar is nu in balbezit. Cesar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Monster - Unterentwickelte Dachse 0:1

29e minuut.
Reuland rent richting de bal. Stevic rent richting de bal. Pinkel onderschept slim de pass. Pinkel draait met de bal, schiet en ... Wehlage probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Monster - Unterentwickelte Dachse 0:2

40e minuut.
Jülkenbeck met een snelle inworp. Pinkel rent richting de bal. Berner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berner krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Stevic is nu in balbezit. Wehlage verovert de bal door een tackle van achteren. Wehlage probeert naar een medespeler te passen. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar haalt uit met een fantastische trap. Pielka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Monster 44%, Unterentwickelte Dachse 56%.
Tapfere Monster - Unterentwickelte Dachse 0:2

50e minuut.
Süle speelt de bal door. Berner rent richting de bal. Berner passt de bal zonder na te denken. Hänel rent richting de bal. Hänel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Teinert met een sublieme pass. Berner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobermann is nu in balbezit. Berner onderschept slim de pass. Berner draait met de bal, schiet en ... Paal!

73e minuut.
Pinkel is nu in balbezit. Berner verovert de bal door een tackle van achteren. Berner geeft de bal voor. Hänel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hänel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Teinert onderschept slim de pass. Hänel verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Dobermann zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dobermann naar de kleedkamers voor een vroege douche. Hänel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hänel kan niet meer verder spelen. Nebe komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Teinert geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Reuland de bal onder controle te krijgen. Wehlage is nu in balbezit. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Monster - Unterentwickelte Dachse 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Monster 37%, Unterentwickelte Dachse 63%.
Tapfere Monster - Unterentwickelte Dachse 0:3