Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magere Löwen Strahlende Biere
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Tammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemer verovert de bal door een tackle van achteren. Rehhagel is nu in balbezit. Tammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rudi geeft een hoge lob. Inworp. Sippli met een snelle inworp. Rehhagel rent richting de bal. Rehhagel geeft de bal voor. Paal! Imig probeert de bal aan de voet te houden. Tammen is nu in balbezit. Tammen haalt uit met een fantastische trap. Pähler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Löwen 58%, Strahlende Biere 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magere Löwen - Strahlende Biere 0:0

60e minuut.
Weishahn is nu in balbezit. Haag is nu in balbezit. Weishahn is nu in balbezit. Haag rent richting de bal. Haag schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tenhaaf heeft problemen om de bal te vangen. Fassbinder is nu in balbezit. Tenhaaf is nu in balbezit. Fassbinder is nu in balbezit. Fassbinder geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Weishahn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haag bereikt de bal nog maar net als eerste. Haag draait met de bal, schiet en ... Feld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Löwen - Strahlende Biere 0:1

80e minuut.
Tenhaaf verovert de bal door een tackle van achteren. Rehhagel rent richting de bal. Rehhagel passt de bal in één keer door. Tammen is nu in balbezit. Tammen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Löwen 53%, Strahlende Biere 47%.
Magere Löwen - Strahlende Biere 0:1