Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verrückte Heulbojen Cremige Jungen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Lewejohann is nu in balbezit. Daufenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Daufenbach probeert naar een medespeler te passen. Stöger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rupp met een sublieme pass. Sievers rent richting de bal. Bürkle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sievers onderschept slim de pass. Sievers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lewejohann geeft de bal voor. Balde heeft problemen om de bal te vangen. Sievers rent richting de bal. Rupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pade kan de bal niet met de borst controleren. Mohns is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pade. Pade krijgt een gele kaart. Mohns raakt geblesseerd tijdens het duel. Mohns zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sievers schiet op doel. Acht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wandpflug zal de hoekschop nemen. Bürkle kan de bal niet met de borst controleren. Dobmeier bokst de bal weg.

23e minuut.
Bahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bahar raakt geblesseerd tijdens het duel. Stöger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Knackmuß probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verrückte Heulbojen - Cremige Jungen 0:1

26e minuut.
Mohns passt de bal zonder na te denken. Sievers heeft problemen om de bal te vangen. Sievers passt de bal in één keer door. Rupp is nu in balbezit. Rupp haalt uit met een fantastische trap. Dobmeier bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Bürkle rent richting de bal. Bürkle geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wandpflug met de inworp. Rupp geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verrückte Heulbojen 34%, Cremige Jungen 66%.
Verrückte Heulbojen - Cremige Jungen 0:1

70e minuut.
Klungelig pakt Stöger de bal. Mohns is nu in balbezit. Mohns passt de bal met de wreef. Bäkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäkler geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lewejohann is nu in balbezit. Lewejohann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pade met de inworp. Daufenbach geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verrückte Heulbojen 43%, Cremige Jungen 57%.
Verrückte Heulbojen - Cremige Jungen 0:1