Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Dämonen Brennende Bananen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Zunge verovert de bal door een tackle van achteren. Zunge passt de bal zonder na te denken. Alwast is nu in balbezit. Baginski verovert de bal door een tackle van achteren. Baginski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Große Dämonen - Brennende Bananen 1:0

15e minuut.
Alwast is nu in balbezit. Baginski verovert de bal door een tackle van achteren. Baginski schiet op doel. Mackrodt maakt een snoekduik en kopt de bal. Baginski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janovsky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rüger speelt de bal door. Mild rent richting de bal. Mild haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Petersen kopt de bal weg. Mackrodt is nu in balbezit. Janovsky begaat een overtreding. Janovsky krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Dämonen 42%, Brennende Bananen 58%.
Große Dämonen - Brennende Bananen 1:0

47e minuut.
Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Petersen verovert de bal door een tackle van achteren. Petersen speelt de bal door. Zunge bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Dämonen - Brennende Bananen 2:0

50e minuut.
Panetta heeft problemen om de bal te vangen. Petersen rent richting de bal. Petersen speelt de bal door. Klungelig pakt Baginski de bal. Baginski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gansloser verovert de bal door een tackle van achteren. Gansloser probeert naar een medespeler te passen. Baginski rent richting de bal. Baginski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alwast de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Dämonen 30%, Brennende Bananen 70%.
Große Dämonen - Brennende Bananen 2:0