Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ewige Kanonen Heftige Piloten
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Pfliegensdoerfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfliegensdoerfer speelt de bal door. Pippinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Habeth is nu in balbezit. Habeth draait met de bal, schiet en ... Dallmeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Dallmeier met een harde bal richting middenveld. Tarnat kopt de bal weg. Massini probeert de bal aan de voet te houden. Paulsen rent richting de bal. Paulsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Kanonen - Heftige Piloten 0:1

14e minuut.
Kohl is nu in balbezit. Kohl geeft de bal voor. Jauch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herrlich rent richting de bal. Herrlich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Tarnat probeert de bal met de borst te controleren. Tarnat geeft de bal voor. Könke probeert de bal met de borst te controleren. Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarnat met de inworp. Nope bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrlich verovert de bal door een tackle van achteren. Herrlich geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pfliegensdoerfer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paulsen de bal. Paulsen passt de bal met de wreef. Habeth rent richting de bal. Habeth draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Althoff verovert de bal door een tackle van achteren. Althoff passt de bal zonder na te denken. Habeth probeert naar een medespeler te passen. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pippinger met een sublieme pass. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecklenburg verovert de bal door een tackle van achteren. Herrlich verovert de bal door een tackle van achteren. Herrlich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Habeth verovert de bal door een tackle van achteren. Habeth passt de bal in één keer door. Paulsen rent richting de bal. Habeth bereikt de bal nog maar net als eerste. Habeth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Kanonen - Heftige Piloten 0:2

40e minuut.
Pfliegensdoerfer onderschept slim de pass. Pfliegensdoerfer met een sublieme pass. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen haalt uit met een fantastische trap. Könke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Kanonen 55%, Heftige Piloten 45%.
Ewige Kanonen - Heftige Piloten 0:2

53e minuut.
Pfliegensdoerfer kopt de bal weg. Habeth is nu in balbezit. Habeth passt de bal met de wreef. Paulsen heeft problemen om de bal te vangen. Paulsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tarnat speelt de bal door. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen geeft de bal voor. Althoff rent richting de bal. Althoff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sommer rent richting de bal. Herrlich is nu in balbezit. Nope verovert de bal door een tackle van achteren. Sommer verovert de bal door een tackle van achteren. Sommer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Kohl de bal. Massini rent richting de bal. Met opzet legt Kohl zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kohl moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kohl schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Hegermann onderschept slim de pass. Hegermann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sommer de bal. Herrlich rent richting de bal. Herrlich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pfliegensdoerfer probeert naar een medespeler te passen. Habeth is nu in balbezit. Deinzer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Deinzer krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Inworp. Valke met de inworp. Herrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrlich draait met de bal, schiet en ... Pitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Kanonen 35%, Heftige Piloten 65%.
Ewige Kanonen - Heftige Piloten 0:2