Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Klingen Scheidungswillige Biere
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Rückauf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Döschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Owomoyela bereikt de bal nog maar net als eerste. Döschner is nu in balbezit. Döschner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jackel probeert de bal met de borst te controleren. Döschner onderschept slim de pass. Döschner passt de bal in één keer door. Owomoyela rent richting de bal. Owomoyela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Däuber met een sublieme pass. Carstens met een sublieme pass. Ebner geeft een lange en hoge pass. Owomoyela bereikt de bal nog maar net als eerste. Owomoyela haalt uit met een fantastische trap. Pantelias bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Klingen 57%, Scheidungswillige Biere 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verwegene Klingen - Scheidungswillige Biere 0:0

59e minuut.
Rückauf onderschept slim de pass. Jackel rent richting de bal. Jackel met een sublieme pass. Walgenbach rent richting de bal. Walgenbach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Döschner rent richting de bal. Döschner geeft een hoge lob. Däuber rent richting de bal. Owomoyela verovert de bal door een tackle van achteren. Owomoyela geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Klingen 62%, Scheidungswillige Biere 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verwegene Klingen - Scheidungswillige Biere 0:0