Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harte Monde Düstere Klingen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Drechsler is nu in balbezit. Pfuhler is nu in balbezit. Pabel rent richting de bal. Pfuhler rent richting de bal. Pfuhler schiet op doel. Aßmann bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Monde - Düstere Klingen 0:1

10e minuut.
Clemente passt de bal zonder na te denken. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfuhler begaat een overtreding. Pfuhler krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Paulus met een sublieme pass. Kabel probeert naar een medespeler te passen. Fall is nu in balbezit. Fall speelt de bal door. Pappani probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kabel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabel passt de bal met de wreef. Stendel rent richting de bal. Pabel verovert de bal door een tackle van achteren. Pabel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Aßmann probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Clemente geeft de bal voor. Daar is Backus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drechsler rent richting de bal. Pfuhler is nu in balbezit. Pfuhler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Deak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fall is nu in balbezit. Fall probeert naar een medespeler te passen. Nordmann rent richting de bal. Nordmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Monde 52%, Düstere Klingen 48%.
Harte Monde - Düstere Klingen 0:1

55e minuut.
Backus is nu in balbezit. Paulus verovert de bal door een tackle van achteren. Kabel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulus verovert de bal door een tackle van achteren. Paulus schiet op doel. Nebenthal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Drechsler passt de bal zonder na te denken. Pfuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfuhler speelt de bal door. Pabel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabel schiet op doel. Aßmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kabel onderschept slim de pass. Kabel met een sublieme pass. Pabel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Monde - Düstere Klingen 0:2

76e minuut.
Pabel rent richting de bal. Pfuhler rent richting de bal. Pabel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabel schiet op doel. Klungelig pakt Werne de bal. Aßmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Werne geeft een hoge lob. Inworp. Clemente met een snelle inworp. Pfuhler is nu in balbezit. Pfuhler haalt uit met een fantastische trap. Aßmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pfuhler rent richting de bal. Pabel is nu in balbezit. Pappani is nu in balbezit. Pabel verovert de bal door een tackle van achteren. Pabel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Monde 50%, Düstere Klingen 50%.
Harte Monde - Düstere Klingen 0:2