Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schuldige Falken Brennende Bananen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.4
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cuc speelt de bal door. Borchers is nu in balbezit. Borchers geeft de bal voor. Mild is nu in balbezit. Mild schiet op doel. Pape kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Rüger heeft problemen om de bal te vangen. Gsindl met een sublieme pass. Wein rent richting de bal. Jantzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jantzen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Weiland geeft een hoge lob. Inworp. Teinert met de inworp. Gsindl rent richting de bal. Gsindl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zaczyk met een harde bal richting middenveld. Cuc kopt de bal weg. Daar is Wein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gsindl is nu in balbezit. Gsindl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schuldige Falken - Brennende Bananen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schuldige Falken 48%, Brennende Bananen 52%.
Schuldige Falken - Brennende Bananen 1:0

46e minuut.
Weiland rent richting de bal. Jantzen onderschept slim de pass. Daar is Gsindl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jantzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jantzen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mild probeert naar een medespeler te passen. Panetta is nu in balbezit. Cuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuc krijgt een gele kaart. Panetta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mild neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Macherius heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Weiland is nu in balbezit. Jantzen onderschept slim de pass. Jantzen probeert naar een medespeler te passen. Mild rent richting de bal. Mild haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schuldige Falken - Brennende Bananen 1:1

75e minuut.
Macherius geeft een lange en hoge pass. Borchers is nu in balbezit. Borchers geeft een hoge lob. Mild heeft problemen om de bal te vangen. Mild schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Prudlik passt de bal met de wreef. Alwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Jantzen verovert de bal door een tackle van achteren. Gsindl rent richting de bal. Gsindl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schuldige Falken 42%, Brennende Bananen 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schuldige Falken - Brennende Bananen 1:1