Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scheidungswillige Biere Heftige Piloten
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Rebele verovert de bal door een tackle van achteren. Rebele passt de bal in één keer door. Adamiak met een sublieme pass. Owomoyela heeft problemen om de bal te vangen. Owomoyela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dickhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Habeth verovert de bal door een tackle van achteren. Paulsen rent richting de bal. Habeth rent richting de bal. Habeth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Döschner kan de bal niet met de borst controleren. Pfliegensdoerfer is nu in balbezit. Pfliegensdoerfer speelt de bal door. Klungelig pakt Paulsen de bal. Paulsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Biere 51%, Heftige Piloten 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scheidungswillige Biere - Heftige Piloten 0:0

50e minuut.
Tarnat heeft problemen om de bal te vangen. Habeth bereikt de bal nog maar net als eerste. Habeth passt de bal in één keer door. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Tarnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickhoff onderschept slim de pass. Dickhoff met een sublieme pass. Paulsen is nu in balbezit. Paulsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pensel met een sublieme pass. Habeth rent richting de bal. Habeth probeert naar een medespeler te passen. Paulsen rent richting de bal. Paulsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Althoff met de inworp. Dickhoff probeert naar een medespeler te passen. Pfliegensdoerfer probeert naar een medespeler te passen. Althoff is nu in balbezit. Althoff geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Habeth is nu in balbezit. Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Habeth bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulsen rent richting de bal. Paulsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Biere - Heftige Piloten 0:1

81e minuut.
Dickhoff speelt de bal door. Nachreiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Nope maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nope naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Klungelig pakt Althoff de bal. Dickhoff is nu in balbezit. Dickhoff met een sublieme pass. Nachreiner is nu in balbezit. Nachreiner geeft een hoge lob. Pitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scheidungswillige Biere - Heftige Piloten 1:1

86e minuut.
Nachreiner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neustädter komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Biere 50%, Heftige Piloten 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scheidungswillige Biere - Heftige Piloten 1:1