Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ewige Kanonen Unterentwickelte Schemel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Pippinger rent richting de bal. Bäthge rent richting de bal. Bäthge passt de bal zonder na te denken. Ganswindt is nu in balbezit. Ganswindt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Kanonen - Unterentwickelte Schemel 0:1

17e minuut.
Pippinger probeert naar een medespeler te passen. Ladewig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladewig geeft de bal voor. Bäthge rent richting de bal. Bäthge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pippinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganswindt verovert de bal door een tackle van achteren. Massini rent richting de bal. Ganswindt rent richting de bal. Ganswindt schiet op doel. Dallmeier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Jones passt de bal met de wreef. Herrlich is nu in balbezit. Herrlich speelt de bal door. Bäthge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäthge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Kanonen 60%, Unterentwickelte Schemel 40%.
Ewige Kanonen - Unterentwickelte Schemel 0:1

52e minuut.
Massini rent richting de bal. Ganswindt verovert de bal door een tackle van achteren. Ganswindt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bäthge de bal. Bäthge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jauch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machauer geeft een lange en hoge pass. Rübener rent richting de bal. Sommer onderschept slim de pass. Sommer schiet op doel. Pirkes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Deinzer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitscherling met een snelle inworp. Ganswindt rent richting de bal. Ganswindt schiet op doel. Dallmeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Kanonen - Unterentwickelte Schemel 0:2

75e minuut.
Ganswindt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zungenbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganswindt rent richting de bal. Ganswindt haalt uit met een fantastische trap. Zungenbrandt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dallmeier bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Kanonen 59%, Unterentwickelte Schemel 41%.
Ewige Kanonen - Unterentwickelte Schemel 0:2