Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verrückte Planeten Verwegene Klingen
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Schmittinger rent richting de bal. Walgenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Walgenbach passt de bal zonder na te denken. Alm bereikt de bal nog maar net als eerste. Alm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Alm kopt de bal weg. Walgenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgenbach met een sublieme pass. Alm is nu in balbezit. Alm haalt uit met een fantastische trap. Jahros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Alm is nu in balbezit. Neigum verovert de bal door een tackle van achteren. Walgenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Walgenbach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Skof passt de bal in één keer door. Schmittinger onderschept slim de pass. Rudat probeert de bal met de borst te controleren. Alm rent richting de bal. Alm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jackel controleert de bal met de borst. Weisgerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisgerber speelt de bal door. Wahrburg is nu in balbezit. Wahrburg draait met de bal, schiet en ... Pantelias bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verrückte Planeten 56%, Verwegene Klingen 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verrückte Planeten - Verwegene Klingen 0:0

60e minuut.
Neigum rent richting de bal. Alm verovert de bal door een tackle van achteren. Alm haalt uit met een fantastische trap. Daar is Rudat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verrückte Planeten - Verwegene Klingen 0:1

79e minuut.
Madeiski speelt de bal door. Weisgerber rent richting de bal. Weisgerber passt de bal zonder na te denken. Wahrburg rent richting de bal. Wahrburg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verrückte Planeten - Verwegene Klingen 1:1

81e minuut.
Carstens geeft de bal voor. Bollmann kopt de bal weg. Daar is Quindt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahrburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahrburg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Verrückte Planeten - Verwegene Klingen 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verrückte Planeten 42%, Verwegene Klingen 58%.
Verrückte Planeten - Verwegene Klingen 2:1