Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harte Monde Schuldige Falken
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Jantzen heeft problemen om de bal te vangen. Pappani is nu in balbezit. Gsindl begaat een overtreding. Gsindl krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Nordmann onderschept slim de pass. Nordmann probeert naar een medespeler te passen. Paulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulus draait met de bal, schiet en ... Pape probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Monde - Schuldige Falken 1:0

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aßmann met een harde bal richting middenveld. Prudlik kopt de bal weg. Gsindl heeft problemen om de bal te vangen. Gsindl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harte Monde - Schuldige Falken 1:1

44e minuut.
Nopper kopt de bal weg. Paulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmann heeft problemen om de bal te vangen. Paulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Monde 53%, Schuldige Falken 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harte Monde - Schuldige Falken 1:1

47e minuut.
Teinert met een snelle inworp. Fall is nu in balbezit. Gsindl maakt een afschuwelijke overtreding. Gsindl krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

52e minuut.
Teinert verovert de bal door een tackle van achteren. Teinert geeft de bal voor. Drechsler probeert naar een medespeler te passen. Nordmann is nu in balbezit. Nordmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nordmann rent richting de bal. Paulus rent richting de bal. Macherius is nu in balbezit. Paulus verovert de bal door een tackle van achteren. Paulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Monde - Schuldige Falken 2:1

68e minuut.
Isermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmann verovert de bal door een tackle van achteren. Nordmann passt de bal in één keer door. Doll rent richting de bal. Doll geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nordmann is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Monde - Schuldige Falken 3:1

70e minuut.
Doll verovert de bal door een tackle van achteren. Doll met een sublieme pass. Prudlik is nu in balbezit. Nordmann onderschept slim de pass. Nordmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Drechsler met een sublieme pass. Pappani rent richting de bal. Pappani passt de bal in één keer door. Paulus rent richting de bal. Paulus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Monde - Schuldige Falken 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Monde 54%, Schuldige Falken 46%.
Harte Monde - Schuldige Falken 4:1