Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brennende Bananen Heftige Piloten
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Eckel probeert naar een medespeler te passen. Panetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Panetta passt de bal met de wreef. Mild bereikt de bal nog maar net als eerste. Mild draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brennende Bananen - Heftige Piloten 1:0

13e minuut.
Weiland is nu in balbezit. Paulsen begaat een overtreding. Weiland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borchers met een snel genomen vrije trap. Mild bereikt de bal nog maar net als eerste. Mild haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brennende Bananen - Heftige Piloten 2:0

16e minuut.
Pitt trapt de bal weg. Weiland bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pfliegensdoerfer. Pfliegensdoerfer krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Habeth bereikt de bal nog maar net als eerste. Habeth passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Borchers de bal. Paulsen rent richting de bal. Paulsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Borchers geeft de bal voor. Nope is nu in balbezit. Mild onderschept slim de pass. Mild draait met de bal, schiet en ... Decker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brennende Bananen 54%, Heftige Piloten 46%.
Brennende Bananen - Heftige Piloten 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Panetta de bal. Pfliegensdoerfer is nu in balbezit. Mild verovert de bal door een tackle van achteren. Panetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Panetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Weiland rent richting de bal. Pfliegensdoerfer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weiland. Weiland krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Wein onderschept slim de pass. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Habeth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Habeth krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Tarnat verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eckel met een snelle inworp. Panetta rent richting de bal. Panetta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Eckel geeft de bal voor. Bachem is nu in balbezit. Bachem probeert naar een medespeler te passen. Kohl is nu in balbezit. Kohl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brennende Bananen 36%, Heftige Piloten 64%.
Brennende Bananen - Heftige Piloten 2:0