Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harte Monde Verwegene Klingen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Carstens geeft de bal voor. Werne heeft problemen om de bal te vangen. Fall is nu in balbezit. Walgenbach onderschept slim de pass. Walgenbach schiet op doel. Aßmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Stendel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skof met een snelle inworp. Walgenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgenbach geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Nordmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Paulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmann schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Monde - Verwegene Klingen 1:0

25e minuut.
Deak met een sublieme pass. Paulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulus passt de bal met de wreef. Nordmann rent richting de bal. Nordmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Monde 61%, Verwegene Klingen 39%.
Harte Monde - Verwegene Klingen 1:0

53e minuut.
Däuber geeft de bal voor. Drechsler kopt de bal weg. Klungelig pakt Jackel de bal. Paulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Monde - Verwegene Klingen 2:0

59e minuut.
Paulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackel verovert de bal door een tackle van achteren. Jackel speelt de bal door. Vallecillo-Stiller rent richting de bal. Vallecillo-Stiller geeft een hoge lob. Paal!

64e minuut.
Nordmann speelt de bal door. Drechsler rent richting de bal. Drechsler met een sublieme pass. Nordmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Monde - Verwegene Klingen 3:0

70e minuut.
Quindt bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulus begaat een overtreding. Quindt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quindt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Werne rent richting de bal. Alm verovert de bal door een tackle van achteren. Walgenbach is nu in balbezit. Walgenbach schiet op doel. Aßmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Monde 41%, Verwegene Klingen 59%.
Harte Monde - Verwegene Klingen 3:0