Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheimnisvolle Artilleristen Cremige Katzen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 23.3
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Lagocki passt de bal met de wreef. Rinat rent richting de bal. Rinat passt de bal in één keer door. Lagocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagocki schiet op doel. Schmuck bokst de bal weg.

30e minuut.
Backenköhler geeft de bal voor. Daar is Freischmidt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freischmidt probeert naar een medespeler te passen. Lagocki is nu in balbezit. Lagocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Mannebach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannebach geeft een lange en hoge pass. Daar is Vermant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagocki rent richting de bal. Lagocki haalt uit met een fantastische trap. Schmuck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Artilleristen 57%, Cremige Katzen 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geheimnisvolle Artilleristen - Cremige Katzen 0:0

55e minuut.
Freischmidt is nu in balbezit. Gehrts begaat een overtreding. Freischmidt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Freischmidt met een snel genomen vrije trap. Rock geeft een hoge lob. Backenköhler kopt de bal weg. Stadel heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Stadel geeft een hoge lob. Gerben met een sublieme pass. Klungelig pakt Heide de bal. Gehrts bereikt de bal nog maar net als eerste. Gehrts draait met de bal, schiet en ... Nuhs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Artilleristen - Cremige Katzen 1:0

75e minuut.
Steller is nu in balbezit. Freischmidt onderschept slim de pass. Freischmidt passt de bal zonder na te denken. Lagocki is nu in balbezit. Lagocki draait met de bal, schiet en ... Schmuck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Schorch geeft een lange en hoge pass. Baake kopt de bal weg. Freischmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Freischmidt passt de bal met de wreef. Nuhs heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Steller bereikt de bal nog maar net als eerste. Steller passt de bal in één keer door. Rüger met een sublieme pass. Lagocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagocki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Artilleristen 54%, Cremige Katzen 46%.
Geheimnisvolle Artilleristen - Cremige Katzen 1:0