Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Genußvolle Dachse Königliche Lineale
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Schramm geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Groninger met de inworp. Landenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Landenberger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Landenberger kopt de bal weg. Höhle is nu in balbezit. Kath probeert naar een medespeler te passen. Gahrmann is nu in balbezit. Gahrmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pallaschke trapt de bal weg van het doel. Spitzley bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeromin begaat een overtreding. Jeromin krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Jeromin speelt de bal door. Odonkor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riether. Odonkor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart onderschept slim de pass. Gahrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Naleppa is nu in balbezit. Naleppa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Genußvolle Dachse - Königliche Lineale 0:1

35e minuut.
Höhle is nu in balbezit. Landenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Landenberger passt de bal met de wreef. Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naleppa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genußvolle Dachse 46%, Königliche Lineale 54%.
Genußvolle Dachse - Königliche Lineale 0:1

59e minuut.
Jeromin verovert de bal door een tackle van achteren. Jeromin met een sublieme pass. Podolski is nu in balbezit. Azaouagh is nu in balbezit. Azaouagh schiet op doel. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Jeromin onderschept slim de pass. Jeromin passt de bal in één keer door. Schleierle is nu in balbezit. Podolski onderschept slim de pass. Podolski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kath passt de bal in één keer door. Podolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolski passt de bal met de wreef. Azaouagh is nu in balbezit. Azaouagh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Höhle geeft een hoge lob. Johannsmann heeft problemen om de bal te vangen. Johannsmann probeert naar een medespeler te passen. Podolski is nu in balbezit. Podolski draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schleierle is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Genußvolle Dachse - Königliche Lineale 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genußvolle Dachse 55%, Königliche Lineale 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Genußvolle Dachse - Königliche Lineale 1:1