Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krankhafte Planeten Verwegene Tiefflieger
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 22.7
hopeless Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


25e minuut.
Klasnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Klasnic geeft een lange en hoge pass. Pundt probeert naar een medespeler te passen. Hässelbarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hässelbarth haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krankhafte Planeten - Verwegene Tiefflieger 0:1

26e minuut.
Dahms passt de bal in één keer door. Zötzsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Zötzsche passt de bal zonder na te denken. Hässelbarth rent richting de bal. Hässelbarth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jacke trapt de bal weg van het doel. Zötzsche kopt de bal weg. Mothes controleert de bal met de borst. Klasnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Klasnic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krankhafte Planeten - Verwegene Tiefflieger 0:2

44e minuut.
Zötzsche geeft een hoge lob. Machura is nu in balbezit. Machura geeft een hoge lob. Zötzsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Zötzsche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krankhafte Planeten - Verwegene Tiefflieger 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krankhafte Planeten 49%, Verwegene Tiefflieger 51%.
Krankhafte Planeten - Verwegene Tiefflieger 0:3

53e minuut.
Dahms bereikt de bal nog maar net als eerste. Machura bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahms onderschept slim de pass. Dahms schiet op doel. Jacke heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ork is nu in balbezit. Rothenbach onderschept slim de pass. Rothenbach geeft een lange en hoge pass. Dahms bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahms schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krankhafte Planeten - Verwegene Tiefflieger 1:3

77e minuut.
Choupo-Moting bereikt de bal nog maar net als eerste. Choupo-Moting geeft de bal voor. Ewert is nu in balbezit. Dahms onderschept slim de pass. Dahms schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zötzsche passt de bal zonder na te denken. Hässelbarth is nu in balbezit. Hässelbarth passt de bal zonder na te denken. Klasnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Klasnic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zötzsche is nu in balbezit. Zötzsche passt de bal met de wreef. Pundt speelt de bal door. Hässelbarth rent richting de bal. Hässelbarth draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mothes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klasnic met een snelle inworp. Zötzsche rent richting de bal. Zötzsche geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Krankhafte Planeten - Verwegene Tiefflieger 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krankhafte Planeten 51%, Verwegene Tiefflieger 49%.
Krankhafte Planeten - Verwegene Tiefflieger 1:4