Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Böse Vögel Unterentwickelte Biere
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 23.1
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kennke heeft problemen om de bal te vangen. Ferch rent richting de bal. Met opzet legt Dahlmaier zijn tegenspeler op de grond. Dahlmaier krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Altenberg heeft problemen om de bal te vangen. Kiesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesel passt de bal in één keer door. Dahlmaier is nu in balbezit. Dahlmaier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Vögel - Unterentwickelte Biere 0:1

10e minuut.
Wollenzien geeft een hoge lob. Haack bereikt de bal nog maar net als eerste. Jessel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jessel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Vögel 49%, Unterentwickelte Biere 51%.
Böse Vögel - Unterentwickelte Biere 0:1

57e minuut.
Wollenzien kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Garbode de bal onder controle te krijgen. Pall probeert naar een medespeler te passen. Dahlmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmaier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Vögel - Unterentwickelte Biere 0:2

69e minuut.
Ladendorf speelt de bal door. Daar is Ferch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferch met een sublieme pass. Kennke rent richting de bal. Kennke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Vögel - Unterentwickelte Biere 1:2

72e minuut.
Garbode kopt de bal weg. Haack geeft de bal voor. Altenberg rent richting de bal. Kiesel verovert de bal door een tackle van achteren. Kiesel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Vögel - Unterentwickelte Biere 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Vögel 64%, Unterentwickelte Biere 36%.
Böse Vögel - Unterentwickelte Biere 1:3