Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Tiefflieger Königliche Lineale
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Zötzsche verovert de bal door een tackle van achteren. Zötzsche met een sublieme pass. Hässelbarth heeft problemen om de bal te vangen. Hässelbarth haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Tiefflieger - Königliche Lineale 1:0

8e minuut.
Klasnic geeft de bal voor. Daar is Berghausen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hässelbarth rent richting de bal. Hässelbarth draait met de bal, schiet en ... Lohrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Tiefflieger - Königliche Lineale 2:0

9e minuut.
Inworp. Klasnic met de inworp. Ruijter is nu in balbezit. Zötzsche onderschept slim de pass. Zötzsche schiet op doel. Lohrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hässelbarth rent richting de bal. Hässelbarth draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Tiefflieger - Königliche Lineale 3:0

11e minuut.
Feldtmann kopt de bal weg. Hässelbarth rent richting de bal. Zötzsche rent richting de bal. Hässelbarth rent richting de bal. Hässelbarth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Machura onderschept slim de pass. Machura passt de bal in één keer door. Zötzsche met een sublieme pass. Hässelbarth is nu in balbezit. Hässelbarth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zötzsche verovert de bal door een tackle van achteren. Schleierle is nu in balbezit. Zötzsche onderschept slim de pass. Zötzsche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Tiefflieger - Königliche Lineale 4:0

20e minuut.
Gahrmann met een sublieme pass. Landenberger is nu in balbezit. Landenberger passt de bal met de wreef. Naleppa rent richting de bal. Naleppa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Tiefflieger 30%, Königliche Lineale 70%.
Verwegene Tiefflieger - Königliche Lineale 4:0

49e minuut.
Damaschke onderschept slim de pass. Gahrmann onderschept slim de pass. Gahrmann speelt de bal door. Naleppa rent richting de bal. Naleppa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Feldtmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldtmann speelt de bal door. Zötzsche met een sublieme pass. Hässelbarth is nu in balbezit. Hässelbarth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klasnic geeft een lange en hoge pass. Hoppstetter kopt de bal weg. Hässelbarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hässelbarth draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Berghausen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klasnic zal de hoekschop nemen. Hässelbarth maakt een snoekduik en kopt de bal. Berghausen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Machura heeft problemen om de bal te vangen. Gahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahrmann passt de bal in één keer door. Naleppa rent richting de bal. Naleppa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ruijter onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klasnic met een snelle inworp. Zötzsche rent richting de bal. Zötzsche geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zötzsche rent richting de bal. Zötzsche speelt de bal door. Klungelig pakt Berghausen de bal. Hässelbarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hässelbarth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Machura speelt de bal door. Zötzsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Zötzsche passt de bal zonder na te denken. Hässelbarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hässelbarth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Tiefflieger 31%, Königliche Lineale 69%.
Verwegene Tiefflieger - Königliche Lineale 4:0