Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cremige Räucherstäbchen Böse Vögel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Ladendorf heeft problemen om de bal te vangen. Fandrich rent richting de bal. Fandrich passt de bal met de wreef. Stehle is nu in balbezit. Stehle haalt uit met een fantastische trap. Auanger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Auanger met een sublieme pass. Daar is Märtins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kennke onderschept slim de pass. Ferch rent richting de bal. Ferch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jaster kopt de bal weg. Altenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Altenberg met een sublieme pass. Stehle rent richting de bal. Stehle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Märtins passt de bal met de wreef. Abel rent richting de bal. Flohe begaat een overtreding. Flohe krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Scherling geeft een lange en hoge pass. Fandrich kopt de bal weg. Altenberg heeft problemen om de bal te vangen. Stehle rent richting de bal. Stehle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nassl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flohe. Nassl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nassl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Felgenhauer rent richting de bal. Altenberg is nu in balbezit. Felgenhauer onderschept slim de pass. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Räucherstäbchen 43%, Böse Vögel 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cremige Räucherstäbchen - Böse Vögel 0:0

47e minuut.
Wollenzien is nu in balbezit. Stehle onderschept slim de pass. Konder bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle onderschept slim de pass. Stehle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Thurk passt de bal in één keer door. Märtins bereikt de bal nog maar net als eerste. Altenberg begaat een overtreding. Altenberg krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Garbode verovert de bal door een tackle van achteren. Garbode probeert naar een medespeler te passen. Jaster rent richting de bal. Stehle verovert de bal door een tackle van achteren. Stehle geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Abel met een sublieme pass. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle passt de bal met de wreef. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Altenberg heeft problemen om de bal te vangen. Märtins verovert de bal door een tackle van achteren. Märtins probeert naar een medespeler te passen. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Räucherstäbchen 40%, Böse Vögel 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cremige Räucherstäbchen - Böse Vögel 0:0