Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scheidungswillige Kronen Dankbare Schweine
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Maschke geeft een hoge lob. Mahony probeert de bal aan de voet te houden. Bonan rent richting de bal. Bonan haalt uit met een fantastische trap. Lammek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Colak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Colak is nu in balbezit. Colak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Kronen - Dankbare Schweine 0:1

17e minuut.
Maschke probeert naar een medespeler te passen. Teufelchen is nu in balbezit. Teufelchen passt de bal zonder na te denken. Bonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonan haalt uit met een fantastische trap. Lammek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scheidungswillige Kronen - Dankbare Schweine 1:1

22e minuut.
Maschke geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castro met de inworp. Bieneck rent richting de bal. Bieneck geeft de bal voor. Paal!

28e minuut.
Teufelchen controleert de bal met de borst. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck passt de bal in één keer door. Daar is Colak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Kronen - Dankbare Schweine 1:2

35e minuut.
Mahony trapt de bal weg van het doel. Jünke heeft problemen om de bal te vangen. Pirrung met een sublieme pass. Bonan rent richting de bal. Bonan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ickler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Colak is nu in balbezit. Colak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feigl met een snelle inworp. Daar is Kunze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teufelchen rent richting de bal. Teufelchen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Kronen 54%, Dankbare Schweine 46%.
Scheidungswillige Kronen - Dankbare Schweine 1:2

48e minuut.
Maschke is nu in balbezit. Bieneck onderschept slim de pass. Bieneck speelt de bal door. Colak is nu in balbezit. Colak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hollstein met een sublieme pass. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck met een sublieme pass. Colak is nu in balbezit. Colak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Bieneck de bal onder controle te krijgen. Bieneck draait met de bal, schiet en ... Colak springt en kopt de bal. Colak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Kronen - Dankbare Schweine 1:3

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Teufelchen de bal onder controle te krijgen. Burkhardt met een sublieme pass. Bonan rent richting de bal. Bonan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Kronen - Dankbare Schweine 2:3

65e minuut.
Feigl geeft de bal voor. Maschke kopt de bal weg. Bonan is nu in balbezit. Bonan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ibscher de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teufelchen probeert naar een medespeler te passen. Bonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ickler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ickler geeft een lange en hoge pass. Mahony met een sublieme pass. Colak rent richting de bal. Colak schiet op doel. Maisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Maisch trapt de bal weg van het doel. Daar is Maschke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirrung probeert naar een medespeler te passen. Teufelchen is nu in balbezit. Teufelchen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Kronen 45%, Dankbare Schweine 55%.
Scheidungswillige Kronen - Dankbare Schweine 2:3