Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Königliche Lineale Cremige Räucherstäbchen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Cleve is nu in balbezit. Cleve geeft een hoge lob. Daar is Schleierle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Ruijter probeert de bal aan de voet te houden. Felgenhauer rent richting de bal. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle haalt uit met een fantastische trap. Lohrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Königliche Lineale - Cremige Räucherstäbchen 0:1

28e minuut.
Ruijter passt de bal in één keer door. Daar is Scherling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scherling passt de bal met de wreef. Naleppa is nu in balbezit. Naleppa draait met de bal, schiet en ... Waldner bokst de bal weg. Naleppa rent richting de bal. Naleppa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Königliche Lineale - Cremige Räucherstäbchen 1:1

37e minuut.
Spitzley met een sublieme pass. Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistor verovert de bal door een tackle van achteren. Gahrmann is nu in balbezit. Gahrmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Königliche Lineale - Cremige Räucherstäbchen 2:1

44e minuut.
Nassl geeft de bal voor. Odonkor kopt de bal weg. Ruijter kan de bal niet met de borst controleren. Gahrmann rent richting de bal. Gahrmann draait met de bal, schiet en ... Waldner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Königliche Lineale 44%, Cremige Räucherstäbchen 56%.
Königliche Lineale - Cremige Räucherstäbchen 2:1

61e minuut.
Scherling geeft een hoge lob. Landenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Landenberger passt de bal met de wreef. Gahrmann is nu in balbezit. Gahrmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Odonkor speelt de bal door. Spitzley is nu in balbezit. Spitzley passt de bal met de wreef. Naleppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Naleppa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle rent richting de bal. Felgenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle schiet op doel. Lohrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Thurk met de inworp. Cleve rent richting de bal. Cleve geeft de bal voor. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schleierle kopt de bal weg. Hoppstetter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Königliche Lineale 51%, Cremige Räucherstäbchen 49%.
Königliche Lineale - Cremige Räucherstäbchen 2:1