Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellhörige Stiere FC KoKa Wo29
Normal Tactiek 5-2-3
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.2 gemiddelde waardering 34.1
weak Schieten good
poor Passen adequate
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Gerszberg onderschept slim de pass. Gerszberg geeft een hoge lob. Rosada kopt de bal weg. Doboş is nu in balbezit. Doboş draait met de bal, schiet en ... Kölbl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mergener de bal. Rosada is nu in balbezit. Rosada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Stiere - FC KoKa Wo29 0:1

6e minuut.
Cristino is nu in balbezit. Cristino probeert naar een medespeler te passen. Parkwächter rent richting de bal. Doboş verovert de bal door een tackle van achteren. Doboş schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Nata passt de bal in één keer door. Gerszberg geeft een lange en hoge pass. Rosada is nu in balbezit. Rosada haalt uit met een fantastische trap. Kölbl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Stiere - FC KoKa Wo29 0:2

9e minuut.
Hagemeister met een sublieme pass. Calmbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş rent richting de bal. Doboş schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Kourkouvelas is nu in balbezit. Kaplický is nu in balbezit. Kaplický speelt de bal door. Doboş heeft problemen om de bal te vangen. Doboş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Stiere - FC KoKa Wo29 0:3

18e minuut.
Pieckenhagen is nu in balbezit. Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo passt de bal met de wreef. Rosada rent richting de bal. Rosada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Stiere - FC KoKa Wo29 0:4

29e minuut.
Nata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sajó is nu in balbezit. Sajó geeft de bal voor. Klungelig pakt Doboş de bal. Doboş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Stiere - FC KoKa Wo29 0:5

33e minuut.
Gerszberg geeft een lange en hoge pass. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergener is nu in balbezit. Doboş onderschept slim de pass. Doboş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Stiere - FC KoKa Wo29 0:6

40e minuut.
Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo passt de bal met de wreef. Gerszberg probeert naar een medespeler te passen. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhörige Stiere 66%, FC KoKa Wo29 34%.
Hellhörige Stiere - FC KoKa Wo29 0:6

46e minuut.
Zwartkruis komt het veld opgelopen. Menu komt het veld opgelopen. Chirmuş komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Deioannon onderschept slim de pass. Deioannon met een sublieme pass. Zwartkruis rent richting de bal. Zwartkruis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Stiere - FC KoKa Wo29 0:7

51e minuut.
Zwartkruis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwartkruis geeft de bal voor. Klungelig pakt Parkwächter de bal. Menu rent richting de bal. Menu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Parkwächter heeft problemen om de bal te vangen. Pieckenhagen rent richting de bal. Chirmuş onderschept slim de pass. Chirmuş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Stiere - FC KoKa Wo29 0:8

59e minuut.
Gerszberg passt de bal met de wreef. Zwartkruis rent richting de bal. Zwartkruis passt de bal in één keer door. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kölbl met een harde bal richting middenveld. Chirmuş kopt de bal weg. Offel speelt de bal door. Chirmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirmuş geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Pieckenhagen speelt de bal door. Kaplický is nu in balbezit. Kaplický geeft een hoge lob. Rosada is nu in balbezit. Rosada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pieckenhagen heeft problemen om de bal te vangen. Chirmuş rent richting de bal. Chirmuş passt de bal in één keer door. Zwartkruis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwartkruis schiet op doel. Paal! Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Sajó geeft een hoge lob. Katanha is nu in balbezit. Gerszberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gerszberg krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Schurz probeert de bal met de borst te controleren. Chirmuş geeft een hoge lob. Zwartkruis controleert de bal met de borst. Menu is nu in balbezit. Menu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kölbl speelt de bal door. Schurz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Beiersdorfer de bal onder controle te krijgen. Gerszberg met een sublieme pass. Chirmuş geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhörige Stiere 76%, FC KoKa Wo29 24%.
Hellhörige Stiere - FC KoKa Wo29 0:8