Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korax fc STARVIC C.F
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Okpara met een snelle inworp. Okechukwu rent richting de bal. Okechukwu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Ekeh rent richting de bal. Ekeh geeft de bal voor. Anonam kopt de bal weg. Obiku is nu in balbezit. Obiku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Adebola met een sublieme pass. Shittu rent richting de bal. Obiku onderschept slim de pass. Obiku haalt uit met een fantastische trap. Abacha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korax fc - STARVIC C.F 1:0

19e minuut.
Nwobodo kopt de bal weg. Okechukwu is nu in balbezit. Okechukwu probeert naar een medespeler te passen. Omoh rent richting de bal. Omoh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
korax fc - STARVIC C.F 1:1

26e minuut.
Aminu rent richting de bal. Okechukwu onderschept slim de pass. Ola rent richting de bal. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
korax fc - STARVIC C.F 1:2

31e minuut.
Anonam is nu in balbezit. Okechukwu rent richting de bal. Anonam verovert de bal door een tackle van achteren. Obiku is nu in balbezit. Obiku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Nwordu met een harde bal richting middenveld. Anonam kopt de bal weg. Klungelig pakt Obiku de bal. Obiku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
korax fc - STARVIC C.F 2:2

42e minuut.
Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajao onderschept slim de pass. Ajao passt de bal zonder na te denken. Omoh rent richting de bal. Omoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
korax fc - STARVIC C.F 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korax fc 55%, STARVIC C.F 45%.
korax fc - STARVIC C.F 2:3

55e minuut.
Adebola met een sublieme pass. Teberen is nu in balbezit. Met opzet legt Ifejiagwa zijn tegenspeler op de grond. Ifejiagwa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korax fc 54%, STARVIC C.F 46%.
korax fc - STARVIC C.F 2:3