Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kebbi Princes chilwell fc
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 24.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Elaho kopt de bal weg. Yobo heeft problemen om de bal te vangen. Shaaka speelt de bal door. Elejiko rent richting de bal. Elejiko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka rent richting de bal. Omolade rent richting de bal. Yobo onderschept slim de pass. Yobo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan geeft een lange en hoge pass. Omolade rent richting de bal. Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebbi Princes - chilwell fc 0:1

29e minuut.
Omolade controleert de bal met de borst. Shaaka verovert de bal door een tackle van achteren. Shaaka passt de bal zonder na te denken. Elaho rent richting de bal. Elaho geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ikedia probeert naar een medespeler te passen. Enyinnaya is nu in balbezit. Omolade schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Omolade krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Aminu is nu in balbezit. Aminu passt de bal in één keer door. Obisesan rent richting de bal. Obisesan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebbi Princes - chilwell fc 0:2

42e minuut.
Kaku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aminu rent richting de bal. Met opzet legt Akwuegbu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Akwuegbu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebbi Princes 62%, chilwell fc 38%.
Kebbi Princes - chilwell fc 0:2

48e minuut.
Elaho geeft de bal voor. Kaku speelt de bal door. Emedosi is nu in balbezit. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Imagbudu heeft problemen om de bal te vangen. Imagbudu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kebbi Princes - chilwell fc 0:3

68e minuut.
Omolade probeert naar een medespeler te passen. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aiyenugba krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ogbodudu passt de bal in één keer door. Aminu rent richting de bal. Aminu met een sublieme pass. Klungelig pakt Imagbudu de bal. Imagbudu met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Shaaka met een sublieme pass. Ogbodudu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elejiko. Elejiko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebbi Princes 56%, chilwell fc 44%.
Kebbi Princes - chilwell fc 0:3