Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benue Olympia Easy FC
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Obafuso onderschept slim de pass. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obafuso. Obafuso krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Ayegbeni rent richting de bal. Ayegbeni geeft een hoge lob. Akinbiyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ikebuahu rent richting de bal. Ikebuahu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ayegbeni rent richting de bal. Okorie verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isibor. Okorie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okorie komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Isibor onderschept slim de pass. Isibor passt de bal met de wreef. Chukwunyere is nu in balbezit. Chukwunyere schiet op doel. Igwe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Akinbiyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezenwa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frimpong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chukwunyere kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa is nu in balbezit. Ayegbeni onderschept slim de pass. Chukwunyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere draait met de bal, schiet en ... Paal! Na een snelle pass probeert Obafuso de bal onder controle te krijgen. Ayegbeni rent richting de bal. Ayegbeni schiet op doel. Igwe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ayegbeni is nu in balbezit. Obafuso is nu in balbezit. Met opzet legt Ayegbeni zijn tegenspeler op de grond. Obafuso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Obafuso kan niet meer verder spelen. Udi komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Datoru probeert naar een medespeler te passen. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayegbeni krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Anikputa raakt geblesseerd tijdens het duel. Anikputa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ezenwa heeft problemen om de bal te vangen. Mecha rent richting de bal. Mecha haalt uit met een fantastische trap. Aghahowa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benue Olympia - Easy FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Olympia 60%, Easy FC 40%.
Benue Olympia - Easy FC 1:0

73e minuut.
Inworp. Sodje met de inworp. Frimpong met een sublieme pass. Isibor geeft een hoge lob. Chukwunyere rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ejiofor geeft een lange en hoge pass. Ezenwa heeft problemen om de bal te vangen. Ayegbeni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ayegbeni krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benue Olympia 63%, Easy FC 37%.
Benue Olympia - Easy FC 1:0