Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raging Warriors Kwara Tornadoes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Zeigbo geeft een lange en hoge pass. Ijeh rent richting de bal. Anyanwu maakt een afschuwelijke overtreding. Anyanwu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Ijeh passt de bal in één keer door. Madu speelt de bal door. Ekhosuehi rent richting de bal. Okoye verovert de bal door een tackle van achteren. Okoye draait met de bal, schiet en ... Umukoro bokst de bal weg.

36e minuut.
Omoh heeft problemen om de bal te vangen. Okoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoye met een sublieme pass. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede draait met de bal, schiet en ... Umukoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Warriors 43%, Kwara Tornadoes 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raging Warriors - Kwara Tornadoes 0:0

50e minuut.
Okoye geeft de bal voor. Ekhosuehi heeft problemen om de bal te vangen. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Warriors - Kwara Tornadoes 0:1

50e minuut.
Ezenwa met een sublieme pass. Omoh rent richting de bal. Ebiede tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ebiede krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Warriors 44%, Kwara Tornadoes 56%.
Raging Warriors - Kwara Tornadoes 0:1