Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kristal Castle Yeshud
433 Tactiek 541
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ozuah met een sublieme pass. Daar is Odegbami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apam rent richting de bal. Apam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Oliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodje is nu in balbezit. Sodje passt de bal met de wreef. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Apam is nu in balbezit. Baita bereikt de bal nog maar net als eerste. Baita probeert naar een medespeler te passen. Apam is nu in balbezit. Apam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Omokoh is nu in balbezit. Osim verovert de bal door een tackle van achteren. Apam rent richting de bal. Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Osim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Osim met een sublieme pass. Apam rent richting de bal. Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam onderschept slim de pass. Apam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Alegbe geeft een hoge lob. Ozuah heeft problemen om de bal te vangen. Ozuah probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sodje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sodje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kristal Castle 51%, Yeshud 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kristal Castle - Yeshud 0:0

49e minuut.
Baita rent richting de bal. Baita probeert naar een medespeler te passen. Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Osim schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alegbe de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Sodje is nu in balbezit. Sodje geeft een lange en hoge pass. Ozuah rent richting de bal. Ozuah haalt uit met een fantastische trap. Asechemie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kristal Castle - Yeshud 1:0

55e minuut.
Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegbe geeft de bal voor. Ufele kopt de bal weg. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ajide geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Njoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Odegbami heeft problemen om de bal te vangen. Odegbami geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Odegbami bereikt de bal nog maar net als eerste. Amokachi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odegbami. Amokachi raakt geblesseerd tijdens het duel. Osim met een snel genomen vrije trap. Ajide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Chukwunyere rent richting de bal. Chukwunyere geeft een hoge lob. Daar is Amokachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozuah rent richting de bal. Ozuah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Njoku rent richting de bal. Baita is nu in balbezit. Baita passt de bal met de wreef. Apam rent richting de bal. Apam haalt uit met een fantastische trap. Ajide bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ajide trapt de bal weg. Sodje is nu in balbezit. Ayinde schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ayinde krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kristal Castle 61%, Yeshud 39%.
Kristal Castle - Yeshud 1:0