Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vegeta fc Danzulum football academy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Inworp. Ekhosuehi met een snelle inworp. Okpara speelt de bal door. Folorunsho is nu in balbezit. Folorunsho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Taiwo verovert de bal door een tackle van achteren. Yekini verovert de bal door een tackle van achteren. Yekini passt de bal met de wreef. Egbo is nu in balbezit. Egbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vegeta fc - Danzulum football academy 0:1

12e minuut.
Okpara geeft een lange en hoge pass. Umar kopt de bal weg. Egbo is nu in balbezit. Egbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vegeta fc - Danzulum football academy 0:2

26e minuut.
Daar is Iyenemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anyamkegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh passt de bal met de wreef. Folorunsho bereikt de bal nog maar net als eerste. Folorunsho schiet op doel. Agboola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vegeta fc 61%, Danzulum football academy 39%.
Vegeta fc - Danzulum football academy 0:2

77e minuut.
Kondaponi is nu in balbezit. Omoefe verovert de bal door een tackle van achteren. Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Folorunsho onderschept slim de pass. Folorunsho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vegeta fc 52%, Danzulum football academy 48%.
Vegeta fc - Danzulum football academy 0:2